Daniela Crudu vorbeste despre posibilul ei mariaj cu Mihai Costea

Toata presa este convinsa ca cei doi se vor casatori, cel putin asa dau de inteles, dar frumoasa bruneta s-a hotarat sa lamureasca pe toata lumea cum sta treaba de fapt.

article_339082_2

Acum un an, Cruduta defila in rochie de mireasa in platoul de la Un show pacatos. Pe atunci nu fremata nici macar un zvon despre casatoria cu Nila. Acum, insa , tot mai multe ziare anunta un posibil mariaj, unul la care Cruduta ar tine mortis ca nasica sa ii fie Bianca Dragusanu.

Se zvoneste ca Daniela si Nila isi vor jura iubire vesnica la vara, la Palatul Snagov. Mai mult, scriu ca vedeta ar fi ales si verighetele, tocmai din Dubai. Totusi, Cruduta a negat orice zvon.

„Nu exista nicio nunta, nu va exista asa ceva! Daca o sa fie vreodata, o sa zic eu, nu sa scrie speculatiile astea!”, a declarat vedeta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *