Loredana Chivu recunoaste ca a facut videochat

Asistenta pacatoasa a dat cartile pe fata si a recunoscut ce multi banuiau demult. Blonda a marturisit intr-o inregistrare ca a practicat meseria de videochat si nu i se pare nimic neobisnuit ca aproape toate fetele fac asta.

Loredana Chivu a recunost acest lucru in timp ce ii facea niste marturisiri prietenului ei Marius Televijeen. Aceasta era nerviasa din cauza fostului ei iubit, Boromir, care, sustine ea, vrea sa ii faca rau.

„Inregistrare cu Loredana Chivu in care se confesa lui Marius Televijeen din Pitesti, Aceasta recunoaste ca a facut video chat.si multe alte lucruri”, scrie la descrierea clipului.

Loredana Chivu este ofticata fiindca Leo de la Strehaia o acuza ca a facut videochat. Blonda este foc si para pe el si il desfiinteaza in convorbirea pe care o are cu Marius.

„Am auzit de la el ca am facut eu videochat, ce e cum asta? Oricum toate fetele au facut videochat. Boromir este obsedat de mine. Face orice numai sa ajunga in anturajul meu. El n-a fost niciodata la Million, ghici ce, unde imi dau eu check in e si el. S-a si combinat cu una de pe acolo. E terminat. E distrus pe viata. Ar trebui sa respecte fetele care au stat cu el. Vreau sa ma lase pe mine in pace. N-am vorbit niciodata urat de el. Nu le-am spus la fete ce are ce nu are. Eu nu as mai fi stat cu el. Numai eu stiu ce am tras cu el. Nu am avut niciun lux din partea lui, n-am stat cu el pe interes. Nu accept sa vorbeasca despre mine oamenii pe care ii cunos, daca ma vorbeste pe mine de rau, inseamna ca se vorbeste pe el de rau. Nu s-a pus niciodata problema de bani intre noi. Ne cunoastem de multi ani, de cand aveam 15 ani. Am stat vreo patru ani impreuna. Stii ce m-a deranjat cel mai tare, ajunsese sa se dea pe internet si la prietena lui fratele meu. Acum umbla cu Larisa, aia care danseaza la bara”, a spus ea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *