Lora si sotul ei fac bani buni din reclame

Blonda nu se bazeaza doar pe muzica cand vine vorba de venituri. Ea nu rateaza nicio ocazie asa ca nu a refuzat o firma care se ocupa cu imobiliare care a dorit ca ea sa fie imaginea lor.

media_138244896652645200

Lora si sotul ei au decis sa isi rotunjeasca intr-un mod inedit conturile si au spus da unei companii care vinde apartamente. Lora si sotul ei sunt imaginea dezvoltatorului imobiliar si au avut surpriza sa isi vada reclama pe fata blocurilor din Bucuresti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *