Familia Loredanei Chivu stia despre targul incheiat de ea cu Leo de la Strehaia

O convorbire telefonica aparuta intr-un clip de pe youtube dintre mama Loredanei Chivu, fratele ei si Leo de la Strehaia da de inteles ca familia blondei stia ca ea s-a inteles cu Leo sa „presteze servicii” pentru masina care el i-a cumparat-o.

In urma cu cateva luni un scandal monstru s-a iscat intre Loredana Chivu, asistenta lui Dan Capatos, si Leo de la Stehaia.

Acesta sustine ca i-a facut cadou blondei un bolid de lux, pentru a-i cumpara compania. Cand s-a trezit cu actele in mana, blonda l-ar fi lasat cu ochii in soare.

61398801

Loredana Chivu a negat ca intre ei ar fi existat o astfel de intelegere. Un video aparut insa sambata, 19 octombrie, pe internet ar demonstra ca blonda minte.

Pe filmuletul aparut pe YouTube Leo de la Stehaia ar purta o conversatie cu mama Loredanei si fratele acesteia, Razvan Chivu.

Din inregistrare se intelege ca Razvan si mama asistentei TV stiau nu numai de intelegerea dintre ei, dar si de faptul ca Loredana primea bani de la Leo.

In plus, mama acesteia ar fi revoltata de comportamentul fiicei ei, pe care il condamna.

„Cu ce faceai tu, ea pica bine si ca rating, si ca pozitie sociala, avea totul la degetul mic”, a spus mama Loredanei Chivu.

„I-am dat inca 100 de milioane”, poate fi auzit si Leo de la Stehaia.

„Da, mi-a zis”, confirma mama asistentei TV.

Se pare ca aceasta este numai o parte din conversatie… Le asteptam cu interes si pe celalalte!

61390155

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *