Daniela Crudu si Mihai Costea se casatoresc

De doi ani toto asteapta Daniela Crudu acest moment. Iubitul ei, Miahi Costea, pentru care a facut multe sacrificii mai ales in plan profesional, a cerut-o de nevasta pe frumoasa bruneta. Fostul “Iepuraş” Playboy jubilează şi, deşi nunta va avea loc abia la vară, Daniela a făcut deja o listă de invitaţi, lungă cât un cearceaf, s-a gândit şi la modelul de rochie de mireasă, dar şi la verighete, care trebuie musai să fie cumpărate dintr-un magazin exclusivist din Dubai.

02-03-Cruduta-foto-by-Casino-Life_Business-Magazine_2_6ed02d4b39

Cruduţa a trăit tumultuos până în toamna lui 2011, când i-a tăiat calea, dar şi răsuflarea fotbalistul echipei Steaua, Mihai Costea. Acesta avea habar de trecutul total neortodox al brunetei, luase la cunoştintă că, înainte de majorat, Daniela dansase la bustul gol, pe la petreceri private, pe sume frumuşele, de 200 de euro, că era bună prietenă cu paharul, dar şi că îl tapase de 5.000 de lei pe Leo de la Strehaia, cu promisiunea că i se va dărui într-o noapte cu lună plină. Însă chiar şi aşa, el nu a rezistat ispitei, ba chiar a trebuit să îndure cu stoicism miştourile lui Gigi Becali, pe seama trecutului întunecat al Danielei.

Pentru câteva zile, patronul clubului Steaua a şi reuşit să-i despartă, dar cum Cruduţa nu putea trăi fără Nilă al ei, i-a promis acestuia că se va potoli şi chiar s-a ţinut de cuvânt: s-a retras din emisiunea “Un show păcătos” (Antena 1), unde avea doar un rol decorativ, de asistentă naivă, şi a renunţat să mai bată cluburile de noapte.

Deciziile ei, luate la disperare, l-au impresionat pe Mihai Costea, care a primit-o înapoi, în patul lui. De atunci, cei doi se înţeleg de minune şi, pentru că Daniela a demonstrat că poate fi femeie de casă, Nilă i-a cerut mâna, zilele trecute, într-un cadru romantic.

Viitoarea mireasă s-a şi grăbit să împrăştie vestea, în cercul ei de prieteni, unul dintre aceştia şoptindu-ne că ea va face o nuntă cu 200 de persoane şi că nu visa niciodată să plece mireasă, din casa tătălui ei din Ferentari, direct la Palatul Snagov, unde va avea loc cheful.

Cruduţa nu vrea verighete luate din Obor, ci direct dintr- un magazin exclusivist din Dubai, model pe care l-a ochit într-una dintre vacanţe. Şi, cum a fost fotomodel de profesie, Daniela refuză să intre în biserică dacă rochia nu va fi lucrată de un designer celebru.

Gigi Becali luase foc în urmă cu doi ani, când Mihai se cuplase cu Daniela, căci devenise un jucător foarte slab: “Nilă e armăsar, dar dacă ea dă din coadă, armăsarul ce să facă? Nu-l mai interesează de fotbal, se gândeşte numai la păsărica Danielei Crudu. Nilă nu mai are pic de sevă, de energie în el, doarme după ce-l distruge Cruduţa 3 ore, îl bagă la ghilotină”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *