Alex Velea a divortat de Ana! Mulatra a ramas cu o avere frumusica

Relatia lor a inceput sa scartaie de luni bune si toata lumea se intreba ce se va intampla, mai ales ca Alex Velea este in limba dupa Antonia. Inevitabilul s-a produs si cei doi au divortat in mare secret la un notariat.

LEX

Cei doi au pus capat casniciei de 4 ani departe de ochii presei, iar mulatra a ramas cu o suma frumusica in urma divortului.

50.000 de euro va primi Ana de la Alex Velea, bani pe care aceasta vrea să îi folosească pentru a-şi achiziţiona o locuinţă şi a-şi deschide o sală de fitness.

Că Alex şi Antonia formează un cuplu o demonstrează nu doar imaginile postate de aceştia pe paginile lor de pe paginile de socializare sau fotografiile de paparazzi, ci şi faptul că, în urmă cu două zile, cei doi au fost surprinţi în zona de Nord a Capitalei, cărând bagaje, semn că s-au mutat împreună.

Alex şi Ana Velea au mai avut o tentativă de a se despărţi oficial, în urmă cu câteva luni, însă s-au răzgândit în ultimul moment şi şi-au mai dat un termen pentru o împăcare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *