Nici macar ea nu se poate abtine. Simona Trasca surprinsa admirandu-si sanii imensi

Foarte mandra de sanii care ii are in dotare, dupa ce i-a aranjat bine la chirurgul plastician, nu numai ca ii pune mereu in valoare cu tinute decoltate dar ii si admira cu foc ori de cate ori are ocazia.

1382863_585461284824012_1904207064_n_5980ce5365

Cu sânii siliconaţi, buzele remodelate şi cu ridurile estompate la estetician, Simona Traşcă ţinteşte perfecţiunea.

Focoasa blondă, al cărei trup este invidiat de multe dintre colegele din showbiz, este sigură pe ea şi pe frumuseţea ei. Aşa se face că, recent, ea a fost suprinsă într-un salon de înfrumuseţare în timp ce era răpită de propriile farmece.

Fără să ţină cont de camera foto şi de cei prezenţi în jurul ei, Simona îşi ţine mâinile încrucişate pe abdomen, scoţându-şi astfel în evidenţă bustul generos pe care îl admiră fără sfială.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *