Face economii pentru fetita ei nou-nascuta. Nu pentru studii, pentru silicoane

Emily Bramley (foto), o britanică de 22 de ani abia devenită mamă, a şocat după ce a declarat la ce va folosi economiile care le face pentru fiica sa. Banii nu sunt pentru studii, ci pentru silicoanele pe care intenţionează să i le ofere fiicei sale atunci când va creşte.

emily

Emily a subliniat că îşi doreşte ca fiica ei, Maddie, să îi calce pe urme şi să devină model, fapt pentru care va avea nevoie de silicoane şi de implanturi în fese, dacă vrea să reuşească în această meserie. „Ştiu că Maddie îmi va mulţumi pentru asta”, a declarat Bramley.

Femeia susţine că a economisit deja, cu acest scop, 1.000 de lire sterline.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *