Fun

Cea mai noua metoda de facut bani. Combinatul virtual pe facebook

„Sunt o fata frumoasa, profil de facebook real, cu multi prieteni, ma voi pune intr-o relatie cu tine pentru o saptamana si vom interactiona prin like-uri si comentarii. Te poti lauda ca ai o prietena frumoasa, iar eu voi pastra secretul nostru”, cam asa suna cuvintele fetei pe un site de anunturi cu ‘microjoburi’, totul pentru suma de 50 de lei.

Astfel, fata face un ban cinstit, iar utilizatorii care vor sa intre in acest joc pot profita de frumusetea sa ca sa-si impresioneze prietenii virtuali.

genial-cum-sa-faci-bani-din-facebook-o-tanara-a-facut-un-anunt-fara-precedent-ce-e-in-stare-sa-faca-pentru_size1

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *