Nicoleta Luciu a facut senzatie cu bustul ei imens la nunta Biancai cu Victor

Focoasa bruneta a ales sa apara la nunta anului cu o rochie pe cat de simpla pe atat de sexy. Deşi nu a mai putut fi naşa roşcatei, Luciu s-a gândit să aleagă o ţinută care să o scoată în evidenţă. Şi asta s-a întâmplat.

luciu-1_411425a162_wk

Croiul creaţiei din voal, de culoarea vişinei puterede i-a pus în valoare talia, marcată cu o centură neagră. Însă nu doat mijlocelul a fost admirat de invitaţii la nunta anului, ci şi … sânii. Deşi purta un model la baza gâtului, Luciu a avut grijă să iasă la înaintare cu cea mai de preţ achiziţie … silicoanele. Rochia pe care a îmbrăcat-o cea mai faimoasă mamă de tripleţi din România era extrem de strâmtă în zona bustului, încât domnilor cu siguranţă le-a fost greu să se concetreze asupra partenerelor lor ori asupra vorbelor pline de duh ale părintelui.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *