Transportau produse de panificaţie fără documente legale

paineÎn urma acțiunilor desfășurate în comunele Tătărăști și Huruiești la data de 27 septembrie a.c., poliţiştii de la Secția 4 Poliție Rurală Podu Turcului, au depistat în trafic trei autoutilitare care transportau mai multe bucăţi de pâine față de cantitatea prevăzută în factură.

Astfel, două autoutilitare, aparținând unor societăți comerciale din comuna Răcăciuni, transportau cu 85, respectiv 20 de bucăți de pâine mai multe față de cantitatea prevăzută în factură și o autoutilitară aparținând unei societăți comerciale din comuna Sascut, transporta cu 65 de bucăți de pâine mai multe față de cantitatea prevăzută în factură.
În cauză au fost anunțați reprezentanții Gărzii Financiare Bacău pentru luarea măsurilor legale.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *