Daniela Crudu cu fundul la vedere! Poza care te va infierbanta bine de tot

Daniela Crudu apare intr-o fotografie foarte sexy in care a avut grija sa i se vada funduletul obraznic.

Co-prezentataorea tv face show în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, unde se prezintă în tot felul de ţinute îndrăzneţe. Dacă pe vremuri iubitului ei nu-i plăcea să îmbrace vestimentaţii sexy la tv, iată că deşi Nilă nu-i dă voie, Cruduţa nu renunţă la pantalonii care îi lasă la vedere poponeţul, dar nici bluzele decoltate.

Cruduţa apare într-o fotografie alături de Mihai Mitoşeru, colegul ei de platou, cu care a petrecut o noapte fierbinte intr-un hotel din Bacau acum cateva luni.

61391751

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *