SOCANT! Zece preoti tin partea unui infractor la Curtea de Apel Bacau

1_1bf2f1_225925e170

Mai multi preoti au fost prezenti la judecata unui infractor care a avut loc ieri la Curtea de Apel. Barbatului i s-au adus acuzatii grave, existand probe cum ca el ar fi introdus telefoane in incinta penitenciarului pentru detinuti in schimbul unor sume de bani. Cei zece preoti au tinut partea criminalului care a incalcat legea foarte grav, ei rugandu-se ca judecatorul sa fie bland. Acesta in schimb nu a fost intimidat de ei si acuzatul, fiind de asemenea preot, a ramas unde ii este locul unui escroc, in arest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *