Incredibil dar adevarat! Oana Roman a luat in greutate

Parea sa fi ajuns la limita absoluta dar ne uimeste din nou, a mai luat in greutate cateva kilograme.  Se pare ca s-a ingrasat din cauza sarcinii dar nu cum se asteptau toti ci doar cinci kilograme.

oana-nume-de-cod-pentru-prost-gust-in-showbiz_12

În urmă cu două săptămâni, Oana Roman şi iubitul ei, Marius, au fost la ecograf pentru a afla sexul bebeluşului. Atunci, potrivit medicului, şansele ca aceasta să fie mamă de fată erau de aproximativ 80%, însă o afirmaţie clară în acest sens nu poate fi făcută decât după ce se obţine o imagine clară la ecograf lucru destul de complicat de realizat prin stratul gros de grasime.

„Pare să fie fată. Vom vedea. Am dubii că va fi băiat. Are 9,1 cu tot cu picioare, pare în regulă. La 18-19 săptămâni va începe să simtă ceva în burtică”, i-a spus doctorul care a consultat-o atunci pe Oana Roman.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *