Un tanar artist din Bacau si-a scos videoclip la noua sa melodie

Dupa ce Stefan Liche ne-a oripilat cu melodiile sale, un alt tanar iese la iveala pe scena muzicala bacauana dar cu o productie mult mai buna. Isi spune „Spook” si tocmai si-a filmat un videoclip la melodia sa care se numeste „Procesor incalzit”. Scenele au fost filmate pe pasarela de la gara, „Castelul” de la gara, faleza insulei si alte locatii din Bacau. Piesa suna ceva mai bine decat ce am mai auzit pana acum, dupa modul cum este interpretata artistul pare sa fie inspirat de Subcarpati, Dragonu, Cedry2k.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *