Madalina Ghenea intr-o ipostaza fierbinte cu inca un actor celebru

Frumoasa Romanca a devenit celebra in state dupa ce a reusit sa combine vedete precum Leonardo Di Caprio sau Gerard Butler, iar acum alt actor celebru a ajuns in bratele focoasei romance.

madalina_ghenea_1_80b4fdd929

Este vorba despre pelicula “Dom Hemingway”, care îi are în rolurile principale pe Jude Law, Demian Bichir şi Mădălina Ghenea, a cărei premieră la Toronto Film Festival a stârnit vii comentarii.

Filmul se bucură acum şi de un trailer, în care actorul britanic apare gol-goluţ şi este protagonistul unor scene de amor cu frumoasa româncă.  Pe lângă aceste imagini fierbiţi alături de cunoscutul actor Mădălina Ghenea apare şi în mai multe secvenţe ieşind din piscină. Extrem de provocatoare, Mădălina va încinge minţile a numeroşi bărbaţi cu apariţia ei de senzaţie.

În ultimul timp, jurnaliştii din Peninsulă au scris că olteanca noastră s-ar fi reîntors la jucătorul napoletan Marco Borriello, cu care s-a iubit înainte să înceapă o relaţie cu actorul scoţian Gerard Butler. Aceştia au fost văzuţi sărutându-se pasional în timpul unei vacanţe în Ibiza, la jumătatea lunii august. Mai mult, fotbalistul şi-a inscripţionat pe tricou numărul 88, simbolizând data de naştere a Mădălinei Ghenea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *