Fun

Figurile costa. Baiatul lui Andrei Gheorghe a luat un pumn si a ajuns la spital

Fiul lui Andrei Gheorghe este victima unui incident petrecut la scoala unde invata care s-a stafsit la politie. Baiatul s-a trezit cu nasul spart dupa ce a receptionat un pumn bine plasat intre ochi. Se pare ca tanarul sufera de smecherie si lovitura primite e pe deplin meritata, el provocandu-l pe atacator.

61389247

Andrei Gheorghe si-a socat fanii dupa ce a postat pe Facebook un mesaj care anunta ca fiul sau este internat intr-un spital dupa ce a fost snopit in bataie.

61389251

Ce nu i-a spus probabil Maxi tatalului sau este ca a fost lovit dupa ce si-a instigat unul dintre colegi la bataie, dupa cum sustin colegii lui de clasa.

“Ii place foarte mult sa epateze, pentru ca tatal lui este vedeta. Max a pornit cearta dupa ce i-a reamintit unui coleg ca i-a spart nasul in urma cu vreo doi ani. Si colegul nostru s-a enervat atat de tare incat i-a dat un pumn atat de puternic in fata si i-a spart nasul. Profesorii au chemat ambulanta si politia, pentru ca Max era plin de sange si arata groaznic. L-au dus la spital si l-au operat la nas”, a declarat pentru Cancan una dintre colegele baiataului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *