Divanul a lansat Bacau360.ro – Turul virtual al judetului Bacau

Luni, 23 septembrie 2013, Asociația “Divanul AdBlog” a lansat, la Arena Mall, in prezența domnului Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, www.bacau360.ro – turul virtual al județului Bacău.

IMG_9136 IMG_9079 IMG_8976 lansare-1133 lansare-1104 lansare-1083
 Site-ul reprezintă rezultatul final al inițiativei cu același nume, desfășurată in perioada august-septembrie, și este primul proiect fotografic online despre județul Bacău, conținand aproximativ 400 de fotografii de inaltă rezoluție și imagini panoramice la 360 de grade.

Bacau360.ro iși propune promovarea pe WEB, prin intermediul imaginilor panoramice și fotografiilor reprezentative, insoțite de explicații sugestive, a celor mai importante obiective de interes istoric, cultural, economic și social din intreg județul Bacău, in special in randul tinerilor. Aceștia au ocazia nu numai să se familiarizeze cu noile tehnologii media, ci și să cunoască imaginea globală a județului, prin fotografii, povești, tradiții și informații locale.

Pe langă faptul că i-a acordat tinerei Andreea Ungureanu unul dintre cele 3 premii pregătite de Asociația “Divanul AdBlog” caștigătorilor concursului de fotografie din cadrul proiectului, Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, s-a declarat incantat de inițiativa bloggerilor băcăuani, reuniți sub umbrela Asociației “Divanul AdBlog”:

Iubesc și fotografia de călătorie, iubesc și fotografia realizată in natură și iubesc și județul Bacău. așa că am găsit toate ingredientele ca să mă bucur de acest proiect și ca să imi doresc să particip la lansare. Este tipul de proiect pe care Consiliul Județean il va susține și in continuare. E un proiect care va aduce plus valoare județului Bacău. Am mai spus-o, avem un județ cu peisaje pitorești mai ales in zona de vest. Ii felicit incă o dată pe acești tineri că au reușit să genereze un asemenea proiect. – Dragoș Benea, președintele CJ Bacău

La evenimentul de lansare au mai luat cuvantul Bogdan Dumitriu, președintele Consiliului Județean al Elevilor, respectiv Mihai Belciu, președintele Ligii Studențești din cadrul Universității “Vasile Alecsandri” Bacău. Parteneri in proiect, aceștia le-au inmanat premiile și diplomele celorlalte două caștigătoare ale concursului, Mădălina Ardeleanu și Andreea Mitrea.

Cuprinzand 50 de obiective prezentate in 400 de fotografii și imagini panoramice la 360 de grade impărțite in șase categorii (agreement, cultură, economic, lăcașe de cult, peisaje și tradiții), site-ul pe care tocmai l-am lansat nu numai că ajută la promovarea valorilor autentice ale județului Bacău in comunitățile noastre, dar reușește să facă județul nostru mai vizibil la nivel național. Ne angajăm să il actualizăm periodic cu fotografii, obiective și informații noi. – a declarat Cristian Ghingheș, manager de proiect, la evenimentul de lansare.

Rezultatele concursului Bacau360

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Divanul a lansat Bacau360.ro – Turul virtual al judetului Bacau

  1. Pingback: Video: Lansarea site-ului bacau360.ro : Cristi Juverdeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *