Cu doi copii acasa dar buna rau! Vezi aici despre cine este vorba

Dupa ce a prezentat emisiunea Big Brother, frumoasa bruneta urmeaza sa ii ia locul lui Holly Willoughby, o vedetă cunoscută pentru sanii imensi care ii expunea în emisiunea respectivă, dar care a renunţat la televiziune dorind ca pentru o perioadă să petreacă mai mult timp alături de familie, potrivit The Sun.

emma_m_1813201a_70877200

La 37 de ani, vedeta s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy, participând la un pictorial sexy inedit, fiind udă din cap până în picioare.

Emisiunea „The Voice” este un show incredibil care are abilitatea unică de a cizela talentul brut. Nu am putut să fiu mai încântată şi de abia aştept să încep„, a spus Emma Willis.

emma1_1813202a_73054700

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *