Bianca Dragusanu a slabit atat de tare incat nu isi mai poate ascunde pasarica

In disperarea sa de a arata cat de cat bine, roscata a ajuns piele si os. Astfel, nu numai ca i se vad coastele, dar cand sta intinsa pe spate, bikinii ii stau agatati pe oasele bazinului ca pe sarma oferind o priveliste de neuitat.

545248_622573581128977_1961409664_n_2f17f3edb9

Aşa se face că, o imagine pe care viitoarea mireasă o dorea senzuală, s-a transformat într-o secvenţă XXX. Aşezată pe pat, îmbrăcată cu un top şi un pantalon scurt, Bianca pozează într-o postură seducătoare. Doamnei Slav i-a scăpat, însă, un detaliu: din poziţia în care se află se vede întreaga zonă pubiană, pantalonii pe care aceasta îi poartă fiind incapabili să-i acopere părţile intime, tocmai din cauză că este prea slabă.

Nunta Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav va avea loc pe 29 septembrie. Cei doi s-au căsătorit civil pe 6 septembrie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *