Ramona Badescu ne ofera o imagine de senzatie de la Honk Kong

Ea semnat zilele acestea in Honk Kong unn contract prin care va fi imaginea unei firme producatoare de ceasuri de lux celebra in toata lumea.

ramona-badescu_11_8a4616a2c8

Vedeta a participat la Hong Kong, la un eveniment prin care a devenit ambasador al unei cunoscute firme de ceasuri ce va ajunge şi în România. Contractul Ramonei este foarte avantajos, cu atât mai mult cu cât aceste ceasuri sunt purtate de nume mari ca Arnold Schwarzenegger, Tom Cruise, David si Victoria Beckham.

În vârstă de 45 de ani, Ramona şi-a făcut însă timp să se plimbe şi prin aglomeratul oraş chinezesc şi să facă mai multe fotografii. Româna a purtat un maiou sexy, prin care i se puteau lesne vedea sfârcurile intarite de la vantul rece. Românca s-a bucurat de o plimbare însorită, dar şi de peisajele atrăgătoare din Hong Kong.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *