Daniela Crudu are o sora la fel de buna ca ea

Fosta asistenta si-a scos sora in lume. Ana-Maria Crudu ii calca incet, incet pe urme surorii sale.

577891_216643205168087_173486920_n_2e5399a46a

Ana-Maria este versiunea blonda a Danielei, la fel de frumoasa si sexy, mereu unde iese intoarce toate privirile barbatilor.

Şi, pentru că este tare mândră se surioara ei, Daniela o ia pe Ana Maria cu ea la evenimentele mondene la care participă. Recent, cele două au apărut împreună la o prezentare de modă, iar imaginea postată de Cruduţa pe pagina sa de pe un site de socializare demonstrează că cele două surori nu doar seamănă, dar sunt la fel de frumoase.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *