O handbalista de 18 ani este sosia Biancai Dragusanu doar ca…este naturala si mult mai frumoasa

O frumoasa tanara de 18 ani, handbalista la cea mai in voga echipa de la noi, HCM Baia Mare, seamana leit cu sotia lui Victor Slav. Exista si diferente, Ana Maria Tanasie este sportiva cu forme bine definite, mult mai frumoasa si naturala.

media_137943320944588600

Catalin Botezatu se pare ca si-a luat teapa cu Anda Adam nesiind ca handbalista este Bianca Dragusanu si ceva mai mult. Ana Maria s-a vopsit de curand din bruneta in roscata, lucru care face sa semene si mai mult cu actuala doamna Slav. Ar fi si cateva diferente: handbalista este 100% naturala si este plina de muschi, lucru vizibil in fotografiile in costum de baie pe care tanara si le-a postat pe contul ei de pe un site de socializare.

media_137943316803020300

Ana Maria Tanasie este una dintre marile sperante ale handbalului romanesc. Produs al Centrului National de Excelenta de la Ramnicu Valcea, ea a evoluat sezonul trecut pentru HC Zalau, echipa lui Gheorghe Tadici, unde a marcat 28 de goluri. In aceasta vara, cluburile cu pretentii din handbalul romanesc au participat la o adevarata licitatie pentru a-si aconta serviciile Ana Mariei, care intre timp a debutat si la echipa nationala.

media_137943313745281000

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *