Fun

Cel mai bun motor din 2013 e american. Vezi cum reactioneaza nemtii

Daca le spui nemtilor ca nu sunt cei mai buni constructori de masini e ca si cum i-ai injura de mama. Fapt demonstrat de clipul postat pe YouTube chiar de către contructorul american Ford. Germanii prezenţi la Salonul Auto de la Frankfurt au rămas pur şi simplu şocaţi în momentul în care au aflat că cel mai bun motor al anului 2013 este construit de Ford.

video-viral-cum-reactioneaza-nemtii-cand-afla-ca-cel-mai-bun-motor-al-anului-2013-e-american-18462704

Iniţial, reporterul Paco Erhard întreabă mai mulţi trecători germani ce constructor auto a câştigat, după părerea lor, premiul de „cel mai bun motor al anului 2013”. Bineînţeles, fără excepţie, cu toţii răspund că este vorba despre un constructor german.

Însă, în momentul în care Erhard le dezvăluie faptul că Ford a construit cel mai bun motor al anului 2013 reacţiile germanilor oscilează între şoc şi dezgust, scrie New York Daily News.

„Este imposibil!”, protestează unul dintre ei, care întoarce spatele reporterului şi pleacă extrem de dezamăgit.

„Nimic nu bate calitatea germană”, spune o femeie revoltată.

Constructorul de automobile Ford a luat premiul cel mare la concursului International Engine of the Year Awards. Distincţia a fost acordată pentru propulsorul de 1.0 litri Ecoboost.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *