E oficial! Anda Adam s-a cuplat cu Catalin Botezatu

Fiind foarte geloasa pe Bianca Dragusanu, care i-a furat de sub nas barbatul pe care il iubea si acum se casatoreste cu el, Anda Adam nu sta degeaba si s-a cuplat cu fostul iubit al Biancai, Catalin Botezatu. Designerul a aparut la Media Music Awards tinandu-se de mana cu sexoasa cantareata.

anda-bote-mana_01_051fb4c595_wk

Într-o serie de fotografii postate de cei doi în ultima perioadă pe Facebook, cântăreaţa şi designerul s-au afişat mai peste tot împreună: la cafenea, în parcuri, la hotel, iar mai nou, la premiile Media Music Awards, unde au venit de mână. Aşadar, cele două vedete au dat din nou frâu liber speculaţiilor potrivit cărora aceştia ar fi într-o relaţie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *