Anamaria Prodan buna rau la 41 de ani! Uite cu ce si-a acoperit sanii in pictorialul asta de senzatie

Anamaria Prodan s-a lasat pozata intr-un pictorial incendiar alaturi de sotul sau, Laurentiu Reghecampf. Ea apare pe coperta revistei in sanii goi pe care insa ii acopera cu dou mingi de fotbal.

cop-prodan-reghe-mica_01_d314da366d

Într-un interviu pentru Tabu, Anamaria a povestit şi cum a reacţionat actualul soţ în 2006, pe când nu erau într-o relaţie, atunci când a văzut-o pentru prima oară în costumul Evei, în revista Playboy.

„Tu m-ai chemat la Playboy pentru un pictorial, mie mi-a plăcut ideea şi au ieşit nişte fotografii incendiare. Era prin 2006, Laur juca în Germania, dar trecuse în fugă prin ţară. La aeroport, a văzut revista cu mine la chioşcul de ziare şi a cumpărat-o. Era foarte curios să vadă cum mai arătam – nud. Ceea ce nu ştiai tu e că noi doi fuseserăm prieteni prima oară la 18 ani, prin 1991. Evident, şi eu şi Laur eram necopţi pentru o relaţie serioasă pe atunci, aşa că ne-am despărţit. Viaţa şi-a urmat cursul, ne-am căsătorit fiecare dintre noi, am făcut copii, apoi amândoi ajunseserăm în pragul despărţirii, eu chiar eram divorţată. De la acel pictorial ni s-a tras reîntâlnirea. Laur a luat revista şi mi-a povestit că tot zborul până în Germania nu şi-a putut lua ochii de la paginile cu pictorialul. A doua zi m-a sunat, eu tocmai terminasem de prezentat matinalul de la Romantica. Era într-o vineri. M-a întrebat: ,, Azi, când scapi de la televiziune? ” ,, – Nu ştiu, cred că pe la 2, după şedinţa de redacţie.,” ,, – Vezi că ţi-am făcut rezervare la avion pentru după-amiaza asta, găseşti biletul la aeroport. ,” Nici măcar nu m-a întrebat dacă am chef sau nu să mă duc în Germania. Nu m-a lăsat să respir. Se purta sigur pe el, ca şi cum relaţia noastră nu fusese întreruptă niciodată…”, a declarat Anamaria.

 

Fotografii cu Ana Maria Prodan in toata splendoarea ei!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *