O asistenta TV de la noi a iesit in club cu sanii la vedere

Ziua job, noapte club, cam asta e programul frumoaselor asistente de la „Rai da’ buni”. RRodica Miron respecta cu strictete programul, ba mai mult, in incercarea sa de a innebuni toti barbatii, foloseste vestimentatia in avantajul ei imbracandu-se in tinute tot mai provocatoare. Sexoasa blondă a purtat o rochie neagră, mulată pe corp, prin care se putea lesne vedea că nu poartă sutien. Nu se alta, dar, prin material, sânii ei se văd clar ca lumina zilei. Ea s-a fotografiat alături de colega ei de platou, Natalia Mateuţ, iar fotografiile au fost postate pe Facebook, de către cea de-a doua.

rodica-miron2_01_317eb433cd

Sosită pe plaiuri mioritice pe când avea numai 16 ani, moldoveanca Rodica Miron şi-a găsit imediat locul în peisajul autohton. După câţiva ani în care s-a dedicat studiului şi însuşirii limbii române, asistenta de la „Răi da’ buni” a devenit o figură cunoscută în showbiz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *