Desi se urasc de moarte, Bianca Dragusanu si Anda Adam sunt politicoase una cu alta de ochii lumii

Victor Slav si Bianca Dragusanu se vor casatori in curand si sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile. Fosta iubita si viitoarea sotie au incercat sa fie cat mai elegante in declaratii. Ele si-au potolit cu greu furia si si-au urat una alteia numai de bine.

anda-adam

„Bianca, să fii cea mai frumoasă mireasă şi sper să fie cea mai frumoasă zi din viaţa ta. Eu nu îi dau sfaturi ei, fiecare om e diferit. Nu mă simt pregătită să-i dau sfaturi cuiva într-o relaţie cu un fost iubit de-al meu”, a spus Anda Adam. Aceasta a adăugat: „Dacă oamenii ăştia sunt fericiţi, să-i lăsam în pace. Casa de piatră le urez!”.

De cealaltă parte, Bianca a fost şi ea la fel de drăguţă cu rivala ei. „Ştiu că e o fată finuţă şi nu m-ar deranja ca Anda să vină la nuntă dacă nu are vreun eveniment. Îţi las ţie o invitaţie să-i dai”, i-a spus Bianca lui Cătălin Măruţă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *