Religia naste inca un razboi. Becali s-a luat la bataie cu alt detinut

Timisoreanul a incercat sa ii povesteasca lui Becali despre inclinatia sa religioasa, dar aceasta nefiind la fel ca a lui Gigi, s-a iscat o cearta in toata regula. Iovescu a mers la Gigi aparent să piardă vremea la o discuţie banală, dar totul s-a transformat când acesta a scos nişte cărţi religioase. Becali şi-a ieşit din pepeni şi a sărit la ceartă. Ba mai mult, a şi aruncat cu acele cărţi după el.

gigi_55_c283de12b8

„A acceptat întâlnirea cu mine, dar lucrurile nu au decurs tocmai bine. Când a auzit că m-am pocăit mi-a spus. «Vai de tine, ce ai făcut? Eşti un satanist, o să arzi în Iad». I-am explicat că scrie în Biblie că cine crede, să se boteze. Nu voia să discute nimic despre Dumnezeu. L-am luat pe partea politică, dar nu îl mai interesa nici politica. L-am întrebat dacă tot are o viziune şi vrea să ajute poporul, de ce nu a venit la noi la Partidul Poporului. S-a enervat, chiar nu îi mai ardea de nicio politică. I-am spus să ia Biblia să citească şi să decidă singur ce cale trebuie să aleagă. Nici nu a vrut să audă”, a povestit Iovescu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *