Inna, impotriva proiectului RMGC, ii felicita pe cei care au iesit la protest

61385857

Inna are succes in intreaga lume dar asta nu o face sa uite de tara sa, cum fac altii… Ea a postat pe net o poza cu multimea de protestatari care cer oprirea proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana.

61385858

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania in strainatate si nu a uitat de unde a plecat. Astazi, solista a publicat o fotografie pe o pagina de socializare in care apar oamenii care au protestat in Bucuresti in weekend-ul care a trecut.

Mai mult, solista a marturisit ca este mandra de curajul romanilor de a-si exprima punctul de vedere cu privire la proiectul „Rosia Montana”. „Romania… Sunt cea mai mandra!”, a scris cantareata la comentariul fotografiei cu pricina.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *