Un tata responsabil. Puya rezolva problema cainilor maidanezi cu arme de foc

media_137932806467356900

In cadrul festivalului Romanian Music Awards, puya a sustinut un scurt concert unde a interpretat si piesa „Maidanez” la sfarsitul careia a tinut un mic discurs. ”Apropo de javre: trimite-i javrele inapoi lui Brigitte Bardot. 2013: Romania, nu Congo! Cand Cutu Cutu si Grivei se dau la copiii mei iau pusca si trag in ei, sa ma pomeneasca, bey… Cutofililor, Puya e de la Protectia Copiilor. Oare sunteti orbi toti? In loc sa ne plangem copiii morti, noi plangem de mila javrelor care i-au sfasiat in colti”, a spus Puya pe scena Romanian Music Awards, eveniment care a avut loc in weekend la Brasov.

Este cel mai dur mesaj la adresa iubitorilor de caini venit din partea unui artist, cu atat mai mult cu cat acesta a fost facut intr-un loc public. Interesant este ca nimeni nu l-a huiduit pe Puya, reactia spectatorilor fiind mai degraba una pozitiva cum ar trebui sa si fie intr-o tara civilizata.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *