Un bacauan va lupta alaturi de Floyd Meyweather la MGM Grand, Las Vegas, la cea mai asteptata gala a anului

Cel mai aşteptat meci al anului în lumea boxului profesionist va avea loc în acest week-end în celebra locaţie „MGM Grand”, Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii. Bacauanul Ronald Gavril care este considerat de specialisti un viitor campion mondial ne va reprezenta in ringul in care main-eventul serii va fi lupta dintre Floyd Mayweather Jr şi Saul Alvarez.

jpg

Americanul Floyd Mayweather Jr, 36 de ani, va urca pentru a doua oară în ring în acest an. Cel poreclit „Pretty Boy” sau „Money” va da piept cu mexicanul Saul Alvarez, într-o partidă în care Alvarez îşi pune la bătaie cele două titluri mondiale pe care le deţine, WBC şi WBA Super World la categoria semimijlocie.

Cum fiecare apariţie în ring a lui Floyd Meyweather Jr e considerată un eveniment, şi această partidă a primit titulatura de „lupta anului”!

În cadrul galei de la „MGM Grand”, considerată pe bună dreptate una dintre cele mai tari ale anului 2013, sunt programate trei meciuri de „cinci stele”. Pe lângă cea dintre Mayweather şi Alvarez, în alte două partide sunt puse în joc titluri mondiale:

Danny Garcia – Lucas Martin Matthysse, titlurile WBA Super World şi WBC la „superuşoară”

Ishe Smith – Carlos Molina, titlul IBF la „semimijlocie”

În deschidere, în ringul din Nevada va urca şi românul Ronald Gavril, cel care are privilegiul să facă parte din echipa lui Floyd Mayweather Jr.

Neînvins în cele 6 partide disputate la profesionişti (cinci victorii au fost înainte de limită), Ronald Gavril, 26 de ani, e considerat de însuşi mentorul său, Floyd Mayweather Jr, o mare speranţă la categoria supermijlocie, cea la care Lucian Bute a scris istorie.

Ronald Gavril, alintat „The Thrill”, va încrucişa mănuşile cu americanul Shujaa El Amin, pe numele său adevărat Dion Eric Savage.

El Amin a disputat 16 partide la profesionişti, contabilizând 12 victorii (6 prin KO) şi 4 înfrângeri (3 prin KO).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *