Anda Adam in cea mai sexy aparitie a sa

Anda Adam este considerata una dintre cele mai atragatoare vedete de la noi. Stilul de viata sanatos si multe ore in sala de forta au fost petrecute pentru a ajunge la o asemenea performanta. Fiind constienta de frumsetea sa, ea nu rateaza nicio ocazie sa isi expuna formele bine conturate

media_137917578514511100

Asa se intampla si cu fotografia asta care a aprins imaginatia barbatilor din intreaga lume. Cu o bluzita alba, extrem de mulata si, cel mai important, transparenta. Asa s-a prezentat Anda intr-un club din Capitala.

Toata lumea i-a dat Like si cu siguranta ca Victor Slav a inghiti putin in sec dupa ce si-a vazut fosta iubita intr-o postura de milioane.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *