Ruby intr-un pictorial de senzatie cu sanii la vedere

61383438

Visul multor barabti din Romania si nu numai a fost indeplinit. Cei care doreau sa ii vada sanii frumoasei brunete au fost rasplatiti. Frumoasa cântăreață a pozat pentru FHM, unde a fost fotografiată în cele mai provocatoare ipostaze în care a apărut până acum.

61383437

Ruby apare într-un clip în timp ce era pozată cu sânii la vedere. Umezita bine din cap pana in picioare, vedeta s-a jucat prin apă îmbrăcată într-un maiou malb și o pereche de bikini extrem de sexy.

Cântăreața și-a lăsat la vedere tatuajul pe care și l-a făcut în urma cu puțin timp, spre deliciul fanilor. Ce i-a făcut, probabil, să trăsare pe admiratorii vedetei au fost formele ei apetisante.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *