Prinse cu carnatul in gura. Sanzi, Trasca si Tonciu au fost turnate in fapt!

61383148

Viata de model nu e asa de grea cum cred unii, nu toata lumea tine dieta stricta. O demonstreaza Sanziana Buruiana, Simona Trasca sau Andreea Tonciu, care nu ezita sa manance carnati, sunca cu paine si ceapa sau caltabos cu muraturi.

61383149

Sunt foarte slabe si sustin ca fac mari eforturi pentru silueta lor, insa se pare ca adevarul este undeva la mijloc. Sanziana Buruiana, Simona Trasca si Andreea Tonciu au dat iama in carnati, sunca, caltabos si alte bunatati culinare, fara sa mai tina cont de niciun fel de dieta.

61383150

Aflate pe un platou de televiziune, intr-o pauza de filmare, „divele” au auzit cuvantul mancare si au si navalit imediat. Mai mult, cand cineva a aparut cu un platou cu carnati, sunca, paine de casa, muraturi si caltabos, au uitat imediat de conditia fizica si s-au napustit imediat asupra bunatatilor.

„Intaratate” de balerinul Ovidiu Danci, Sanzi, Trasca si Tonciu nu s-au ridicat de la masa pana cand nu au terminat tot de prin farfurii si pana cand nu au spart si ultima ceapa pe care au gasit-o.

61383151

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *