O moldoveanca de peste Prut, ajunsa celebra in state, si-a aratat pasarica ziua in amiaza mare!

Xenia Deli a ajuns o mica vedeta in Statele Unite pentru frumuseatea sa si este rasfatata de toti designerii pentru care defileaza. Ea prefera sa isi petreaca timpul liber alaturi de prietenul ei necuvantator.

xenia-deli_8f2d2c44c0

xenia-deli0_e00326c9e6

Şatena cu picioare „interminabile” a ieşit zilele trecute să-şi plimbe căţelul la o terasă de lux din California şi, cu o ţinută foarte decupată a reuşit să-şi arate părţile inime. Paparazzii au fost imediat pe fază şi au imortalizat momentul în care pantalonii foarte largi şi scurţi i-au scos la iveală păsărica.

xenia-deli1_b7aa8fbe0c

Cine este Xenia Deli?

Xenia Deli este originară din localitatea Tighina, Republica Moldova, şi s-a născut pe 27 octombrie 1989. S-a remarcat ca model al prestigioasei agenţii Elite, cariera ei fiind în plină ascensiune. Este preferată de marii designeri în special în campaniile de promovare a costumelor de baie sau lenjerie intimă.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/xenia-delia-hollywood-moldoveanca-chiloti-462448-1.html#ixzz2eEWSM0mE

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *