Intenționa să comercializeze 80 de pachete de țigări de contrabandă

tigari-netimbrateLa data de 06 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție, au reperat și oprit în trafic pe Strada 22 Decembrie, un autoturism în regim taxi, condus de F. Costel de 39 de ani, din municipiul Bacău, în care se afla S. Nicoleta, de 48 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 80 de pachete de ţigări, cu marcaje fiscale de Republica Moldova, care aparțineau femeii de 48 de ani și care erau destinate comercializării ilicite în Bacău.
Faţă de S. Nicoleta s-a luat măsura sancţionării contravenționale iar țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *