Fun

Cel mai prost cocalar din Romania surprins in imagini

 

wwwwww

La o nunta cu mare fast organizata la Iasi de curand, la care au fost invitati artisti de marca precum Babi Minune, unul dintre nuntasi a tinut mortis sa fie in centrul atentiei. Cu tricou de plaja pe el, nuntasul si-a etalat o colectie incredibila de lanturi de aur, la loc de cinste tronand o crucifix urias, care il cocosase pe purtator! Pe maini, cocalarul a etalat bratari si ceasuri tot de aur, dar asta nu l-a impiedicat sa danseze non stop, electrizand atmosfera!

media_137847976865992000

media_137847976671422800

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *