Suporterii maghiari au distrus totul in calea lor cand au ajuns in Bucuresti

Suporterii maghiari au venit in Romania cu chef de scandal si odata ajunsi in centrul vechi din Bucuresti au inceput sa devina agresivi. Jandarmii au in tervenit in forta dar asta nu i-a oprit, ei continuand sa distruga totul in calea lor. 06092013636_01_3a06a2d76a_wk

Forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene pentru evacuarea suporterilor violenţi. Nici după ce au fost urcaţi în autobuzele speciale pentru a-i duce pe stadion maghiarii nu s-au liniştit. Dimpotrivă au început să bată cu pumnii în geamurile, să înjure şi să facă gesturi obscene.

06092013605_4d18be3ea2_wk

„Sute de suporteri trebuiau conduşi către locul special amenajat de la Arena Naţională şi pentru acest lucru au fost puse la dispoziţie de către Primaria Capitalei a mai multor autovehicule. Suporterii au fost rugaţi să se îndrepte spre autobuze, dar ei s-au opus faţă de această măsură, dorind să mai rămână şi s-au opus cu violenţă măsurii jandarmilor. Li s-a recomandat să urmeze jandarmii, dar au devenit violenţi şi au aruncat cu obiecte contondente şi au aprins materiale pirotehnice. Situaţia nu a fost scăpată de sub control, jandarmii au restabilit ordinea, au gestionat activităţile ca conflictul să nu ia amploare în mod periculos. Situaţia putea escalada şi de aceea jandarmii au folosit, conform legii, materialele din dotare”, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.

06092013604_1c79fa9a93_wk

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *