Fun

O pitipoanca PENALA si-a pus poza asta pe facebook. Prietenii ei s-au prapadit de ras

O stimabila domnisoara din mediul rural s-a gandit sa fie senzuala dar a gasit cel mai prost decor posibil sa se fotografieze. Ea s-a catarat pe o cruce, posibil chiar al bunicii ei.

Multumita de rezultat a postat poza pe facebook fara sa isi dea seama cat de penibila e. In scurt timp o criza isterica de ras i-a cuprins pe prietenii ei virtuali si poza a ajuns pe tot internetul facandu-se de ras in stil mare.

media_137846570688636100

Cand cei de la BOR o sa vada fotografia asta, o sa li se faca parul maciuca. O tanara a avut nerusinarea sa se urce pe o cruce dintr-un cimitor si sa pozeze romantic pe ea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *