Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au casatorit civil

Cei doi s-au cununat civil in prezenta catorva prieteni.

media_137846968353643400

Dragusanca nu a ales o tinuta de la ea din atelier, ci a mers pe mana unui designer foarte cunoscut de la noi, Ana Radu! De altfel, roscata dorea de foarte mult timp sa aleaga rochia de la casa acesteia de moda, intrucat o considera cea mai potrivita creatoare pentru vestimentatii de ocazie! Rochia, care costa 800 de euro, a fost creata cu doar cateva zile inainte si la momentul in care a spus “Da” in fata Ofiterului Starii Civile  a aratat exact ca scufita rosie!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *