Se intampla in Bacau! Un cetatean italian a fost muscat astazi in mijlocul orasului

Cu cateva ore mai devreme de tentativa de protest facut a de un grup de „iubitori de animale” in centru, un cetatean italian venit cu afaceri in Bacau a fost muscat fix in centrul orasului. El a fost tratat la Spitalul Judetean si acum este in afara oricarui pericol.

aggresive-dog-2

Incidentul s-a petrecut la numai cateva zile de la atacul sangeros asupra a doi copii de 4, respectiv 6 ani, in urma caruia cel mic a suferit o moarte chinuitoare intr-o balta de sange, corpul fiindui sfartecat aproape in totalitate de cainii salbatici de pe strazi.

„Am fost luat prin surprindere, nu ma asteptam sa vad pe strazile unui oras european animale salbatice. In Italia sau alte tari unde am mai fost nu am vazut niciodata asa ceva, ar trebui eutanasiati, cum se face in Italia”, a declarat victima.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *