Stilul de viata nesanatos o costa pe Antonia o mica avere sa se mentina in forma

Mancarea ei preferata este fast-food-ul dar statutul de cea mai dorita femeie din Romania o face sa cheltuie multi bani sa se mentina in forma.

Considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania, Antonia s-a ingrasat aproximativ opt kilograme in ultima perioada. Stilul de viata haotic si mancarea sa preferata, shorma, au dus la acest lucru.

media_137827224013552100
Prietenii artistei au declarat ca Antonia mananca numai prin benzinarii si fast-food-uri si ca da o avere unui antrenor personal care trebuie sa o scape de kilogramele in plus. „Antonia s-a ingrasat mult in ultima perioada, dar duce o lupta destul de grea. A luat aproximativ opt kilograme, asta si din cauza programului incarcat. Se imparte intre concerte, inregistrari, sala si familie. De asemenea, programul de alimentatie e unul haotic. Mananca numai din benzinarii, mult fast-food… Pe de-o parte, e si vina ei si trebuie sa si-o asume. Merge la sala, are instructor personal, pe care il plateste undeva intre 1.000 si 1.500 de euro. El o ajuta mult, o motiveaza, dar… mancatul din benzinarii da mai multe roade decat sala”, a spus o sursa din anturajul Antoniei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *