Declaratia tatalui copilului sfasiat de caini catre iubitorii de maidanezi: „Copilul meu nu a fost muscat, ci mancat!”

Tatal impreuna cu rudele cu greu au reusit sa stranga cateva ramasite de la locul odioasei crime sa aiba ce pune in sicriul depus la biserica Sfantul Gheorghe din Calea Grivitei.

Acolo, tatal copilului, a dat declaratii cutremuratoare.

„Cine iubeste maidanezii si cine-i are la suflet sa vina sa vada cum arata copilul meu! Fiul meu nu a murit muscat de caini, ci mancat de maidanezi! Bine ca n-au fost ambii copii ucisi, asa macar mai avem o bucurie, ca celalalt a scapat!”, a declarat distrus tatal lui Ionut, copilul ucis in Parcul Tei de o haita de caini fara stapan.

media_137828341730535800

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *