Adelina Pestritu e in limba dupa Dorian Popa. Uite cum ii curg balele dupa patratelel lui!

Adelina Pestritu a dezvaluit ca are o slabiciune pentru Dorian Popa. Colega de platou a lui Madalin Ionescu a vrut cu orice pret sa ii simta patratelele actorului din „Pariu cu viata”.

Adelina a fost curioasa sa afle de la Teo daca i-a dat sfaturi lui Dorian. „Dar tu i-ai da?”, a luat-o Teo la intrebari. „Eu i-as da! Da, lui Dorian Popa i-as da”, a exclamat frumoasa bruneta.

media_137824558971763200

Putin mai tarziu, cand Dorian Popa a venit in platou, Adelina a fost curioasa sa ii vada patratelele. Ea a insistat ca tanarul sa isi ridice putin tricoul pentru ca toate fetele sa ii poata admira abdomenul. Colega lui Madalin i-a pipait putin muschii, fiind foarte impresionata de ce simte.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *