Doi copilasi au fost sfasiati cu brutalitate de cainii maidanezi din Bucuresti. Priveliste ca in filmele de groaza!

zombies200801

In zona Tei din capitala, doi copilasi inocenti de 4, respectiv 6 ani au fost atacati mara mila de haitele de fiare insetate de sange proaspat. Cei doi copii erau la plimbare cu bunica lor cand s-a intamplat cumplitul incident. Ei au fost inconjurati rapid de mai multi caini care i-a atacat se pare pe cei doi copii. Singurul care a scapat a fost cel de 6 ani, fratele sau mai mic sfarsind in chinuri groaznice in mijlocul strazii.

Bunica celor doi a fost neputincioasa in fata numarului mare de caini agresivi si a ramas cu sechele pentru toata viata, cea mai de pret comoara a sa, nepotul cel mic, fiind sfartecat cu cruzime de aceste animale salbatice.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 Comments on “Doi copilasi au fost sfasiati cu brutalitate de cainii maidanezi din Bucuresti. Priveliste ca in filmele de groaza!

  1. Sa comparam PitBull-ii cu negiri:-ambele rase au fost aduse in America pentru profit, apelandu-se la sclavie.Dupa ce s-a abolit sclavia, negiri s-au integrat cu mare greutate in societate, din cauza ca sudistii au continuat sa ii urasca pana si in zilele noastre.PitBull-ii la fel, au fost sclavii stapanilor care i-au folosit la lupte intre caini. In ciuda faptului ca luptele intre caini au fost interzise, oamenii continua sa faca asta pentru bani, fara sa le pese de aceste suflete; distrugand imaginea rasei. Un caine folosit in lupte, este antrenat de mic sa fie cat mai agresiv (la fel cum erau sclavii invatati de mici sa lucreze). Acesti caini sunt tinuti in custi de maxim doi metri cubi, fara apa si fara mancare; existand si exceptii cand sunt tinuti si in lant.Totusi, pentru ambele rase, au fost si oameni care le-au oferit o sansa (sansa la o viata mai buna). Astazi vedem ca presedintele Americii este negru, urmas al fostilor sclavi (alti urmasi ajugand politisti, judecatori, doctori, etc.) La fel putem vedea si urmasi ai cainilor de lupta folositi ca si caini pentru salvari, narcotice sau chiar caini de terapie. Insa daca stam sa analizam evolutia ambelor rase, PitBull-ii au acceptat sansa fara sa dea gres, in timp ce negiri au dat cu piciorul de foarte multe ori, ajungand in zilele noastre sa umple puscariile Americii. Concluzia? oamenii , indiferent de rasa, sunt mai animale decat cainii. Daca ai un PitBull, iti dai seama cat de mult ai gresit fata de el (judecandu-l gresit inainte sa-l ai). Aperentele inseala, insa prostia inseala si mai tare!

  2. akiran, ai facut o comparatie de cacat. Dupa cum vad, lingi cainii in cur, punandu-i mai presus decat viata unui om. Ei bine, tu si cei ca tine sunteti adevaratele animale, nu negrii sau alte prostii din capul tau. Sa ma pis cu bolta pe javrele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *