Posesoarea celor mai frumosi sani din lume si-a extenuat sotul. El nu a reusit sa ii satisfaca acesteia dependenta de SEX

Titlul de femeie cu cei mai frumosi sani i-a fost acordat anul acesta frumoasei Joanna Krupa, de 34 de ani, de origine polono-americană. In luna iunie ea s-a casatorit cu Romain Zago, de profesie tot fotomodel.

5

Cei doi nu şi-au jurat iubire veşnică decât după ce bărbatul a semnat un contract prenupţial în care se obliga să îi producă soţiei lui cel puţin un orgasm pe zi. După două luni de mariaj, bărbatul a cedat.

„El poate trăi fără sex perioade foarte lungi. Mă înnebuneşte. L-am internat la o clinică să îşi revină. Eu nu pot trăi în felul acesta”, a declarat ea într-un interviu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *