Asa frate, asa sora. Victor Slav este foarte mandru de sora sa

Idolul femeilor din Romania, Victor Slav, este foarte mandru de sora sa la care tine foarte mult. La fel ca si el, ea arata foarte bine, mereu cand iese pe strada intorcand privirile barbatilor.

victor-slav-sora-familie-copilarie_3

„Sora mea este jumatate din mine, asa o simt, o reperez ca fiind parte din mine. Catalina a fost intotdeauna mai inteligenta, mai frumoasa, mai desteapta. Noi am facut aceeasi scoala generala, insa eu eram fratele Catalinei, asa ma stiau toti, am fost cumva in umbra ei, dar asta nu m-a deranjat nicio secunda, ba dimpotriva, m-a ajutat foarte mult. Catalina invata mai bine, profesorii mi-o dadeau mereu exemplu, avea note mai mari, era mai premiata decat mine.”, a spus Victor.

victor-slav-sora-familie-copilarie

victor-slav-sora-familie-copilarie_1

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *