Relatia cu doctorul Stan a intinerit-o pe Andreea Berecleanu. Uite ce bine arata!

Desi a pus ca[at casniciei de multi ani cu Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu arata bine de tot. Asta cel mai probabil cu ajutorul noului ei iubit, doctorul Constantin Stan de la Bacau care este renumit in tara pentru operatiile estetice pe care le face.

berecleanu_29886700

Andreea Berecleanu s-a lăsat pe mâna medicul estetician, Constantin Stan, din 2011, când a apelat la acesta pentru a se face mai frumoasă.

Andreea Berecleanua debutat in presa la 18 ani la Cuvantul si Romania Libera in 1993, debutand un an mai tarziu in televiziune la SOTI ca reporter/redactor prezentator de stiri. A urmat apoi un an de Antena 1, din 1995 pana in 2003 a lucrat la Pro TV. Din 1996 a prezentat intotdeauna alaturi de sotul ei, Andrei Zaharescu, fie ca a fost vorba de Stirile ProTV, fie ca a fost vorba de Observatorul Antena 1 Din 2003 a prezentat Observatorul la Antena 1 la diferite ore, de la 16 sau de la 23. Din august 2010, Andreea prezinta singura Observatorul de la Ora 19 difuzat de Antena 1.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *