Cheryl Cole si-a mai completat tatuajul de pe fund

Fosta sotie a lui Ashley Cole de la Chelsea Londra, frumoasa Cheryl Cole, si-a tatual de curand un buchet cu florile sale preferate, trandafirii.

Doar că este un desen pe piele mai extravagant, nu neapărat prin proporţiile sale, ci, mai ales, prin locaţia aleasă de Cheryl de a-l expune, fundul ei obraznic.

585142-cheryl-cole-tattoo-main-2215990.png

Presa britanică a savurat din plin pozele postate de fosta nevastă a viitorului adversar al Stelei.

Ashley a evitat să facă vreo remarcă, cei doi despărţindu-se, oficial, în urmă cu trei ani, după ce apărătorul „naţionalei” Angliei şi-a înşelat, în mai multe rînduri, consoarta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *